20.11.2021 – 20.11.2021

Lahti

Neuroneuvonnan tietopäivä← Takaisin

2020_tietopaiva-60_4.jpg?nc=1592398186

Lauantaina 20.11.2021 klo 10–16 järjestettävä Tietopäivä on suunnattu yli 60-vuotiaille henkilöille, jotka sairastavat MS-tautia tai jotain harvinaista neurologista sairautta. Tietopäivän aikana asiantuntijat johdattavat puheenvuoroillaan tärkeiden asioiden äärelle. Tilaisuudessa pidetään sosiaaliturvan pop up -vastaanotto ja samaan aikaan läheisille oma keskustelutuokio. Myös läheiset ovat tervetulleita! Tilaisuus on maksuton. Tarjolla lounas ja iltapäiväkahvi/-tee.

Paikka: Scandic Lahti City, Kauppakatu 10, 15140 Lahti

• Huom. Pyrimme turvaamaan tarvittavat turvavälit ja muut koronatilanteeseen liittyvät hygieniasuositukset. Lisää koronainformaatiota löydät Neuroliiton sivulta neuroliitto.fi/korona. Koronatilanteesta riippuen tilaisuus voidaan tarvittaessa sirtää kokonaan verkossa toteutettavaksi.
  • Jos tarvitset päivittäisissä toiminnoissasi avustajaa, ota mukaan oma henkilökohtainen avustajasi.

Ohjelma

klo 10.00 Päivän aloitus | sosiaalityöntekijä Hanna Pakarinen ja järjestösuunnittelija Sirpa Vuorenmaa-Hilton

klo 10.15 Ikääntyminen ja neurologinen sairaus (verkkoluento) | neurologi Juhani Ruutiainen

klo 11.30 Lounas

klo 12.30 Liikunnasta virtaa ja voimaa arkeen | fysioterapeutti

klo 13.15 Tauko

klo 13.30 Ajankohtaista sosiaaliturvasta | sosiaalityöntekijä Hanna Pakarinen

klo 14.30 Kahvi-/ teetauko

klo 15.00 Ajankohtaista Neuroliitosta | järjestösuunnittelija Sirpa Vuorenmaa-Hilton

klo 15.15

• Läheiset: Vertaisryhmäkeskustelua | järjestösuunnittelija Sirpa Vuorenmaa-Hilton
  • Sairastavat: Kysy mitä haluat sosiaaliturvasta | sosiaalityöntekijä Hanna Pakarinen

klo 15.50 - 16.00 Palautteet ja päivän päätös

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 20.10.2021. Jos vahvistusviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkasta roskapostikansiosi.

sosiaalityöntekijä Hanna Pakarinen, p. 040 500 1657, hanna.pakarinen@neuroliitto.fi

järjestösuunnittelija Sirpa Vuorenmaa-Hilton, p. 0400 976 742, sirpa.vuorenmaa-hilton@neuroliitto.fi

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tästä pääset Neuroliiton tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen.

Diagnoositietoa käytetään anonymisoituna, yleisellä tasolla asiantuntijaluennoitsijoiden informoimiseen.
7-1718-2930-3940-4950-6263-6869-7980>
En käytä apuvälineitäKeppi/ kyynärsauvatRollaattoriPyörätuoliSähköpyörätuoli/sähkömopo
EiKyllä
Minulla ei ole erityisruokavaliotaKasvisLaktoositonMaidotonGluteenitonSokeritonEi kananmunaaEi kalaa, äyriäisiäEi punaista lihaa