5.6.2020 10:00 – 5.6.2020 11:00

Oma kone

Verkkoluento/-tapaaminen

Neuroliitto ry← Takaisin

Mitä sinulle kuuluu ja miten arkesi sujuu tämän poikkeuksellisen tilanteen keskellä? Ota itsellesi kuppi kahvia tai teetä, asetu mukavasti ja tule jakamaan yhteinen kahvihetki.

Etäkahvila on suunnattu Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Suomen alueella asuville MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville sekä heidän läheisilleen.

Tapaaminen kestää tunnin verran. Keskustelua luotsaavat kuntoutussuunnittelija Pirkko Hämäläinen ja järjestösuunnittelija Sari Raitakari Neuroliiton Kuopion toimistolta.

Voit osallistua tapaamiseen internet-yhteydellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään torstaina 4.6. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin ja ohjeet Vooler-ohjelman käyttöön.

Pirkko Hämäläinen, kuntoutussuunnittelija
pirkko.hamalainen@neuroliitto.fi

Sari Raitakari, järjestösuunnittelija
​sari.raitakari@neuroliitto.fi
p. 0400 976 741

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Hyväksyn