Ajankohta

4.6.2020 14:00 – 4.6.2020 15:00

Paikka

oma kone

Tapahtumaluokka

Verkkoluento/-tapaaminen← Takaisin

Mitä sinulle kuuluu ja miten arkesi sujuu tässä poikkeuksellisessa tilanteessa? Tule jakamaan ajauksiasi ja kokemuksiasi yhteiseen kahvihetkeen kanssamme.

Etäkahvila on suunnattu Kaakkois-Suomen, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueella asuville MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen.

Keskustelua luotsaavat kuntoutussuunnittelija Annika Ingves ja järjestösuunnittelija Sirpa Vuorenmaa-Hilton, Helsingin toimistolta.

Voit osallistua keskusteluun internet-yhteydellä tietokoneelta, tabletilla tai älypuhelimella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään tiistaina 2.6.2020. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin ja ohjeet Vooler-ohjelman käyttöön.

Lisätiedot

Sirpa Vuorenmaa-Hilton, järjestösuunnittelija
sirpa.vuorenmaa-hilton@neuroliitto.fi
p. 0400 976 742

Seuraava Päijät-Hämeen, Kaakkois-Suomen Kymenlaakson ja Uudenmaan alueen etäkahvila on:  8.6. klo 15.00–16.00. Jokaiseen tapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen. 

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Hyväksyn

Tapahtumanhallinnan tietosuojaselosteeseen pääset tästä.