4.6.2020 14:00 – 4.6.2020 15:00

oma kone

Mitä sinulle kuuluu ja miten arkesi sujuu tässä poikkeuksellisessa tilanteessa? Tule jakamaan ajauksiasi ja kokemuksiasi yhteiseen kahvihetkeen kanssamme.

Etäkahvila on suunnattu Kaakkois-Suomen, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueella asuville MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen.

Keskustelua luotsaavat kuntoutussuunnittelija Annika Ingves ja järjestösuunnittelija Sirpa Vuorenmaa-Hilton, Helsingin toimistolta.

Voit osallistua keskusteluun internet-yhteydellä tietokoneelta, tabletilla tai älypuhelimella.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään tiistaina 2.6.2020. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin ja ohjeet Vooler-ohjelman käyttöön.

Sirpa Vuorenmaa-Hilton, järjestösuunnittelija
sirpa.vuorenmaa-hilton@neuroliitto.fi
p. 0400 976 742

Seuraava Päijät-Hämeen, Kaakkois-Suomen Kymenlaakson ja Uudenmaan alueen etäkahvila on:  8.6. klo 15.00–16.00. Jokaiseen tapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen.

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Hyväksyn