3.6.2020 – 17.6.2020

Oma kone

Mitä sinulle kuuluu ja miten arkesi sujuu tämän poikkeuksellisen tilanteen keskellä? Ota itsellesi kuppi kahvia tai teetä, asetu mukavasti ja tule jakamaan yhteinen kahvihetki.

Etäkahvila on suunnattu Lounais-Suomen, Ahvenanmaan, Satakunnan ja Pohjanmaan alueella asuville MS-tautia tai harvinaista neuronlogista sairautta sairastaville sekä heidän läheisilleen. Kesäkuun etäkahvilat pidetään keskiviikkoisin, ilmoittaudu alla olevalle lomakkeella. Tervetuloa!

Keskustelua luotsaavat kuntoutussuunnittelija Sanna Marjamäki ja järjestösuunnittelija Maaria Lillberg.

Voit osallistua tapaamiseen internet-yhteydellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Ilmoittaudu mukaan etäkahviloihin alla olevalla lomakkeella etäkahvilaa edeltävänä päivänä. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin ja ohjeet Vooler-ohjelman käyttöön viimeistään etäkahvilapäivänä klo 12.

Maaria Lillberg, järjestösuunnittelija
maaria.lillberg@neuroliitto.fi
p. 0400 976 718

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Keskiviikko 3.6. klo. 13.00Keskiviikko 10.6. klo. 16.30Keskiviikko 17.6. klo. 13.00
Mihin etäkahvilaan osallistut? Huom! voit osallistua usempaan kahvilaan.
Hyväksyn