17.5.2019 11:00 – 18.5.2019 14:00

Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä, Kajaani← Takaisin

Tilaisuudessa tarjotaan mahdollisuus löytää keinoja oman hyvinvoinnin tukemiseen, ajankohtaista tietoa kuntoutukseen ja arjen tukikeinoihin liittyen sekä mahdollistetaan vertaiskeskusteluja. Tietopäivien aikana asiantuntijat johdattavat tärkeiden asioiden äärelle luentokeskusteluissaan. Asiantuntijoina mm. psykologi, ravitsemusterapeutti, sosionomi. Tietopäivät järjestetään yhteistyössä Neuroliiton ja Parkinsonliiton kanssa.

Paikka: Kognressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä, Koskikatu 2, 87200 Kajaani
Aika: perjantai 17.5.klo 11-17 ja lauantaina 18.5. klo 9-14

Tilaisuus on maksuton. Molempina päivinä tarjoillaan lounas ja iltapäiväkahvi tai -tee.

Kauempaa tulevien on mahdollista majoittua 2hh, Scandic Hotel Kajanuksessa, Koskikatu 3, Kajaani.
Omavastuuosuus majoituksesta on 20 € / hlö. Majoituksen omavastuu laskutetaan etukäteen.Majoitusvaraus tehdään tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Huomioi, että majoituksessa käytämme ensisijaisesti kahden henkilön huoneita

Ilmoittautuminen päättynyt

Alustava ohjelma liitteenä

Lisätiedot:
Anna Hokkanen, Neuroliiton sosionomi
p. 040 500 1657 | anna.hokkanen@neuroliitto.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.