17.5.2019 11:00 – 18.5.2019 14:00

Kajaani, paikka vielä avoin← Takaisin

Tietopäivät on suunnattu sinulle, joka sairastat MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai liikehäiriösairautta. Myös läheiset ovat tervetulleita. Tilaisuudessa tarjotaan ajankohtaista tietoa itsehoitoon, kuntoutukseen ja arjen tukikeinoihin liittyen sekä mahdollistetaan vertaiskeskusteluja. Tietopäivien aikana asiantuntijat johdattavat tärkeiden asioiden äärelle luentokeskusteluissaan. Tarjoamme tietoa ja mahdollisuuksia löytää keinoja oman toimintakyvyn ylläpitämiseen. Tietopäivät järjestetään yhteistyössä Parkinson-liiton kanssa.

Tietopäivien aikataulu:
perjantai 17.5.klo 11-17 ja lauantaina 18.5. klo 9-14

Tilaisuus on maksuton. Molempina päivinä tarjoillaan lounas ja iltapäiväkahvi tai -tee.

Kauempaa tulevien on mahdollista majoittua 2hh. Omavastuuosuus majoituksesta on 30 € / hlö / 2hh
Majoituksen tarve ja erityisruokavaliot ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Majoituksen omavastuu laskutetaan etukäteen

ilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma julkaistaa mahdollisimman pian

Lisätiedot:
Anna Hokkanen, Neuroliiton sosionomi