17.9.2019 14:00 – 17.9.2019 16:00 ← Takaisin

Koulutus alkaa Helsingin Neuropisteessä työskentelevän neurologi Juha Multasen luennolla. Tämän jälkeen kokemusasiantuntijat kertovat oman tarinansa ja aihe jatkuu paneelikeskustelussa. Paneelikeskustelussa käsitellään neurologista sairautta sairastavien erilaisia ja muuttuvia tuen tarpeita. Keskustelussa on mukana myös emeritusprofessori, neurologi Juhani Wikström.

Tervetuloa tilaisuuteemme kuulemaan, keskustelemaan ja oppimaan uutta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Koulutus on maksuton.

Halukkaille järjestetään talon kierros jo klo 13. Siihen osallistuvat pääsevät tutustumaan myös Neuroliiton Palvelutalo Merenpisaraan ja Helsingin Neuropisteen tiloihin ja palveluihin.

Lisätietoja: sosionomi Anna Hokkanen, anna.hokkanen@neuroliitto.fi, puh. 040 500 1657

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.