24.4.2018 17:30 – 24.4.2018 18:30

Verkossa, Helsinki, Oulu, Tampere, Kouvola

Millaisen elämäntilanteen kohtaa perhe, jossa työikäinen puoliso sairastuu tai sairastaa? Mitkä ovat suhteen voimavarat? Mistä saa apua ja tukea?

Neuroliiton toteuttama läheisille ja pariskunnille suunnattu luento käsittelee parisuhteen voimavaroja. Tarkoituksena on tuoda uusia ajatuksia arkeen ja tukea perheitä tilanteessa, jossa sairaus on läsnä arjessa.

Katsomoiden ohjelma:

17.00 Kahvit

17.30 Luento

18.30 - 19.00 Keskustelua luennon aiheesta

Tietosuoja

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Seuraan luentoa omalta koneeltani verkon välitykselläKouvola (Porukkatalo, Savonkatu 23)Helsinki (Arabiankatu 12, Arabianportaali)Tampere (Aleksanterinkatu 21 A, 5.krs)Oulu (Scandic Oulu, Saaristonkatu 4)