Ajankohta

6.5.2020 17:30 – 6.5.2020 18:30

Paikka

Oma kone

Tapahtumaluokka

Tietoisku verkossa

Järjestäjä

Neuroliitto← Takaisin

Neuroneuvonnan maksuton Miten teen hyvän hakemuksen? -tietoisku on tarkoitettu Neuroliiton, Parkinsonliiton ja Aivovammaliiton kohderyhmiin kuuluville henkilöille ja heidän läheisilleen.

Tietoiskussa käydään läpi hakemuksen laatimiseen liittyvät perusasiat ja ammattilaisten vinkit, jotka voivat auttaa sinua jo seuraavan hakemuksen laadinnassa. 

Asiantuntijana sosionomi Timo Klaavu, jolle voit lähettää kysymyksiä verkkotapaamisen aikana Voolerin chatissa tai etukäteen ilmoittautumislomakkeessa. 

Tietoiskun arvioitu kesto on noin 45–60 min. Voit seurata tietoiskua internet-yhteydellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 4.5.2020.

Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin ja ohjeet Vooler-ohjelman käyttöön. Jos vahvistusviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkasta roskapostikansiosi.

Tietoiskun ohjelma

Ohjelma alkaa klo 17.30.

  • Tervetuloa!
  • Alustus aiheeseen │Timo Klaavu, sosionomi
  • Kysymyksiin vastaamassa sosionomi Timo Klaavu ja sosiaalityöntekijä Hanna Pakarinen Neuroneuvonnasta

Lisätiedot

Timo Klaavu, sosionomi
p. 040 542 5200
timo.klaavu@neuroliitto.fi

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.