27.5.2020 16:00 – 27.5.2020 17:00

Oma kone

Etätreffeillä on mukana Neuroliiton järjestösuunnittelija ja edustaja paikallisesta neuroyhdistyksestä.

• Treffit pidetään Vooler-ohjelman välityksellä, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Tietokoneella sekä Android-laitteissa suositellaan käyttämään Chrome- tai Firefox-selainta, iOS-laitteilla taas Safari-selainta.
  • Kun avaat linkin, niin salli ohjelman käyttää mikrofonia ja kameraa (jos näitä kysytään) ja klikkaa sitten kohtaa yhdistä. Voit osallistua myös kännykällä tai tabletilla.

Aloitamme laitteiden ja yhteyksien testaamisen maanantaina 25.5. klo 15.45,  itse etätreffit alkavat klo 16.00. Tule ajoissa ”linjoille”, että voimme tarvittaessa auttaa teknisissä ongelmissa.

Maailman MS-päivän muun ohjelman löydät Neuroliiton nettisivuilta neuroliitto.fi/mmsp

Sari Raitakari, järjestösuunnittelija
​sari.raitakari@neuroliitto.fi
p. 0400 976 741

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.