25.5.2020 14:00 – 25.5.2020 15:00

Oma kone

Etätreffeillä on mukana Neuroliiton järjestösuunnittelija ja edustaja paikallisesta neuroyhdistyksestä.

• Treffit pidetään Vooler-ohjelman välityksellä, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Tietokoneella sekä Android-laitteissa suositellaan käyttämään Chrome- tai Firefox-selainta, iOS-laitteilla taas Safari-selainta.
  • Kun avaat linkin, niin salli ohjelman käyttää mikrofonia ja kameraa (jos näitä kysytään) ja klikkaa sitten kohtaa yhdistä. Voit osallistua myös kännykällä tai tabletilla.

Aloitamme laitteiden ja yhteyksien testaamisen maanantaina 25.5. klo 13.45, itse etätreffit alkavat klo 14.00. Tule ajoissa ”linjoille”, että voimme tarvittaessa auttaa teknisissä ongelmissa.

Maailman MS-päivän muun ohjelman löydät Neuroliiton nettisivuilta https://neuroliitto.fi/mmsp

Sari Raitakari, järjestösuunnittelija
​sari.raitakari@neuroliitto.fi
p. 0400 976 741

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.