3.6.2020 17:30 – 3.6.2020 18:30

Oma kone← Takaisin

Neuroneuvonnan maksuton Miten teen päätöksestä valituksen? -tietoisku on tarkoitettu Neuroliiton, Parkinsonliiton ja Aivovammaliiton kohderyhmiin kuuluville henkilöille ja heidän läheisilleen.

Tietoiskussa Neuroliiton kokenut lakimie Anu Aalto alustaa yksilöhuollon päätöksen muutoksenhausta ja siihen liittyvistä asioista.

Asiantuntijana Neuroliiton lakimies Anu Aalto, jolle voit lähettää kysymyksiä verkkotapaamisen aikana Voolerin chatissa tai etukäteen ilmoittautumislomakkeessa.

Tietoiskun arvioitu kesto on noin 45–60 min. Voit seurata tietoiskua internetyhteydellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 1.6.2020.

Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin ja ohjeet Vooler-ohjelman käyttöön. Jos vahvistusviestiä ei näy saapuneissa viesteissä, tarkasta roskapostikansiosi.

Tietoiskun ohjelma

Ohjelma alkaa klo 17.30.

• Tervetuloa!
  • Alustus aiheeseen │Anu Aalto
  • Kysymyksiin vastaamassa Anu Aalto ja Hanna Pakarinen

Hanna Pakarinen, sosiaalityöntekijä
hanna.pakarinen@neuroliitto.fi

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Hyväksyn