Ajankohta

9.6.2020 18:00 – 9.6.2020 20:00

Paikka

verkossa

Tapahtumaluokka

Tapahtuma← Takaisin


Tule kuulemaan toisten osallistujien työelämään liittyviä kokemuksia ja vinkkejä sekä jakamaan omasi! Voit olla vastikään saanut diagnoosin tai sairastanut jo pidempään. 

Kevät on ollut kaikille poikkeuksellista aikaa sekä työssä että arjessa. Kesäkuussa toivottavasti pahin on takana ja elämä alkaa normalisoitua. Tule kertomaan, miten sinä selvisit haasteista ja millä mielin mennään kohti tulevaa syksyä.

Koronakuulumisten lisäksi keskustellaan toki yleisemmin, kuinka neurologisen sairauden kanssa selviää työelämässä, minkälaisia järjestelyjä työpaikoilla voidaan tehdä ja kuinka työyhteisöt suhtautuvat muutoksiin.

Illan pääpaino on keskustelussa ja kokemusten vaihtamisessa, mutta tilaisuudessa on mukana Neuroliiton työelämäasiantuntija Marju Teinikivi.

Halutessasi voit kirjata ilmoittautumislomakkeeseen aiheita, mistä haluaisit illan aikana lisätietoa tai voit lähettää niitä myöhemmin sähköpostitse Marjulle. 

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki verkkotapaamiseen. Käytämme joko Teamsia tai Vooleria tapaamisalustana, ja molemmissa riittää, että sinulla on internetyhteys, kuulokkeet ja mikrofoni.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.6. Sujuvan keskustelun takaamiseksi mukaan otetaan vain 8 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten muistathan myös tarvittaessa perua ilmoittautumisesi hyvissä ajoin.

Lisätiedot

Marju Teinikivi, työelämäasiantuntija
marju.teinikivi@neuroliitto.fi, p. 0400 813 784

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Olen kokoaikatyössä tai yrittäjäOlen osa-aikatyössä tai osa-aikayrittäjäOlen opiskelijaOlen työnhakijaOlen sairauslomalla tai kuntoutustuellaOlen työkyvyttömyyseläkkeellä
Hyväksyn

Tapahtumanhallinnan tietosuojaselosteeseen pääset tästä.