6.5.2021 19:00 – 6.5.2021 20:00

Verkossa

Ryhmächatissa voit keskustella anonyymisti nimimerkillä. Chat on auki torstaina 6.5. klo 19–20, joten voit tulla mukaan mihin aikaan tahansa tuona aikana. Ryhmächattiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Mukana chattailemassa ovat Neuroliiton vertaistukija Jasmin ja harnes-erikoissuunnittelija Kirsi Asula.

Osallistuminen ryhmächatiin

Rekisteröidy ensin Tukinet-sivustolle www.tukinet.net, jolloin saat rekisteröidyn nimimerkin ja ryhmächat-käyttöliittymän sekä muita palveluja käyttöösi. Sinun ei tarvitse antaa mitään henkilötietoja rekisteröitymisen yhteydessä. Riittää, että keksit käyttäjätunnuksen, nimimerkin ja salasanan.

Ryhmächattia edeltää verkkotapaaminen HSP-sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen klo 18–19 (Teams). Voit osallistua sekä verkkotapaamiseen että ryhmächattiin tai vain jompaan kumpaan. Lue lisää verkkotapaamisesta

Ryhmächatin säännöt

•  Ollaan ystävällisiä ja asiallisia