10.5.2021 – 12.5.2021

Utö

Liikuntakurssi← Takaisin

Kurssi järjestetään maanantai 10.5. – keskiviikko 12.5.2021. Se on tarkoitettu Neuroliiton jäsenyhdistysten omatoimisille potilasjäsenille ja heidän läheisilleen. Kurssi toteutetaan Utössä, joka on Suomen eteläisin asuttu saari. Voit tutustua Utöhön tästä.

Kurssille lähdetään maanantaina 10.5 Nauvosta. Matka kestää 4–5 tuntia. Aikataulu varmistuu myöhemmin. Utöhon liikennöi ympäri vuoden Nauvosta yhteysalus, jonka aikataulut näet täältä (Utön reittialue).

Majoittuminen tapahtuu Utö Havshotellissa. Kurssille  mahtuu mukaan max 14 henkilöä, jolloin hinta 150 €. Jos osallistujia on 6-10, niin hinta per/osallistuja on 200 €.

Kurssin hinta/henkilö

Kurssin hinta on 150 € (tai 200 € osallistujamäärästä riippuen). Hinta sisältää:

• majoituksen kahden hengen huoneissa
  • aamiaiset tiistaina ja keskiviikkona
  • maanantain ja tiistain saariopastuksen
  • tiistain illallisen

Itse maksettavat

Laivalla on mahdollisuus syödä lounas maanantaina 10.5. hintaan 12–14 €. Lounasvaihtoehtoja on kolme: päivän lounas 10 €, päivän leike 14 €, päivän kasvis 14 €.

Iltaruoka on listalta maanantaina 10.5. klo 17–19. Paikkana Utö Havshotel. Hinnat vaihtelevat 14–30 €:n välillä.

Jos osallistuja haluaa majoittautua yhden hengen huoneessa, on lisähinta 70 € kurssin ajalta.

Majoitus

Majoitus tapahtuu Utö Havshotelissa kahden hengen huoneissa. Huoneet eivät ole esteettömiä. Esteettömia kahden hengen huoneita löytyy Kalkaksesta 2 kpl. Voit tiedustella huoneista ja esteettömyydestä Utö Havshotellista Mia Salomäeltä, p. 041 456 4828

Kurssin ohjelma

• Lähtö maanantaina 10.5. Nauvosta. Aikataulu varmistuu myöhemmin. Yhteysaluksella matka kestää 4–5 tuntia.
  • Opastettu kävelyretki maanantaina 10.5. Retken järjestää Hanna Kovanen. Retki kulkee hotellilta kylän läpi rukoushuoneelle. Mahdollisuus käydä saarella olevassa kaupassa.
  • Tiistaina 11.5. klo 11.00 saarikierros ja sisäänpääsy majakkaan. Opastus alkaa majakan juurelta.
  • Tiistaina illalla kalakeittoa, pannari ja kahvi. Alkupalana pieni katajanmarja–silakkavoileipä.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 22.3.2021 ja päättyy perjantaina 9.4.2021. Kurssille valittuihin ollaan yhteydessä puhelimitse lisätietoja varten.

Lisätietoja antaa maanantaista 22.3.2021 alkaen Riitta Samstén, liikunnan erikoissuunnittelija riitta.samsten@neuroliitto.fi

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Ilmoittautuminen avautuu 22.03.21 08:00