19.4.2021 16:00 – 19.4.2021 18:00

Verkossa

Yhdistykset voivat hyödyntää Sopivaa työtä kaikille -digitaalista keikkatyöalustaa helpolla tavalla yhdistysten työtehtävissä. Tällaisia tehtäviä voivat olla esim. nettisivujen päivitys, tiedotteiden tekeminen, postitukset, tapahtumien järjestäminen. Yhdistys voi rekisteröityä työtehtävän tilaajaksi keikkatyöalustalle, jonka jälkeen Work Pilots Oy hoitaa palkanmaksun ja siihen liittyvät velvoitteet.

Lähde mukaan – jo yksi keikka edistää vammaisten henkilöiden työllistymistä.

Koulutus järjestetään verkossa Teamsin välityksellä maanantaina 19.4. klo 16–18. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin.

Kouluttajina toimivat Invalidiliiton, Neuroliiton ja Lihastautiliiton asiantuntijat. Mukana myös Work Pilots Oy:n edustaja.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.4. tällä Webropol-lomakkeella.

työelämäasiantuntija Marju Teinikivi p. 0400 813784 tai marju.teinikivi@neuroliitto.fi

Linkki alustalle: Sopivaa Työtä kaikille | Work Pilots