15.5.2019 17:30 – 15.5.2019 19:00

Kultturitalo, kokoustila Aino, Sturenkatu 4, Helsinki tai omalta koneelta

Uupumusoire, mitä se on? Kuinka siihen voi itse vaikuttaa? Miten sen kanssa tulla toimeen?
Maksuton teemaluento on tarkoitettu sinulle, joka sairastat MS-tautia, harvinaista neurologista sairautta, Parkinsonin tautia tai jotakin liikehäiriösairautta tai jos sinulla on ollut aivoverenkiertohäiriö. Myös läheiset ovat tervetulleita kuuntelemaan luentoa.

Tule kuuntelemaan luentoa paikanpäälle Helsinkiin tai seuraa luentoa omalta koneelta kotona. Luennosta ei tehdä tallennetta.

Aika: Keskiviikko 15.5. klo 17.30–19.00.
Paikka: Kulttuuritalon kokoustila Aino, Sturenkatu 4, Helsinki tai oma tietokone
Luennoitsija: Elina Okker, neuropsykologian erikoispsykologi

Ilmoittautumiset to 2.5. mennessä alla olevasta linkistä

Valitse ilmoittautuessasi osallistutko verkkoluennolle vai luennolle Helsingissä. Verkkoluentoon ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat tiedot ja luentolinkki noin viikkoa ennen tilaisuutta