11.4.2019 17:30 – 11.4.2019 19:00

Verkossa/Turussa

Neuroliitto järjestää verkkoluennon osana läheisten ja omaisten toimintaa. Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen kuntoutuspsykologi Jenni Siikavirta luennoi tunteista ja vuorovaikutuksesta parisuhteessa, jossa toisella on MS-tauti tai harvinainen neurologinen sairaus.

Luennolla käsitellään aihetta sairauden tuomien muutostilanteiden näkökulmasta. Voit osallistua luennolle läheisesi kanssa.

Voit osallistua Turussa paikan päällä. Luento suoratoistetaan Turusta Lounatuulen yhteisötalolta osoitteesta Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku Pihlaja-salissa. Kahvitus 17.30.-18.00 ennen luennon alkua. Ilmoittaudu 1.4. mennessä sähköisesti.

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyspisteessä tai omalla koneella. Omalta koneelta katsoessasi saat sähköpostiisi linkin ja ohjeet, joilla pääset katsomaan luennon.

Etäyhteyspisteet:

-Helsingin ja Uudenmaan neuroyhdistyksen etäyhteyspiste Merenpisaran luentosali, Kaj Franckin aukio 2, 2.krs. Kahvit 17.30 alkaen sekä suolaista purtavaa tarjolla.

-Rovaniemellä Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi Napapiirin omaishoitajien tiloissa. Rovaniemen etäyhteyspisteessä luennolle voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Kahvitus 17.30-18.00 ennen luennon alkua.

-Tampereella Kyllikinkatu 9, 33100 Tampere. Kahvitus 17.30. alkaen.

Tiedustelut: Anni Malkamäki anni.malkamaki@neuroliitto.fi puh. 0400-976743

KylläEi

Valitse, missä katsot luennon
Osallistun TurussaOsallistun etäyhteyspisteen Helsingin MerenpisarassaOsallistun etäyhteyspisteeseen RovaniemelläOsallistun kotikoneella