11.4.2019 17:30 – 11.4.2019 19:00

Verkossa/Turussa

Neuroliitto järjestää verkkoluennon osana läheisten ja omaisten toimintaa. Maskun neurologisen kuntoutuskeskuksen kuntoutuspsykologi Jenni Siikavirta luennoi tunteista ja vuorovaikutuksesta parisuhteessa, jossa toisella on MS-tauti tai harvinainen neurologinen sairaus.

Luennolla käsitellään aihetta sairauden tuomien muutostilanteiden näkökulmasta. Voit osallistua luennolle läheisesi kanssa.

Voit osallistua Turussa paikan päällä. Luento suoratoistetaan Turusta Lounatuulen yhteisötalolta osoitteesta Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku Pihlaja-salissa. Kahvitus 17.30.-18.00 ennen luennon alkua. Ilmoittaudu 1.4. mennessä sähköisesti.

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyspisteessä.

Etäyhteyspisteet: Rovaniemellä Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi Napapiirin omaishoitajien tiloissa.

Tiedustelut: Anni Malkamäki anni.malkamaki@neuroliitto.fi puh. 0400-976743

KylläEi