23.4.2021 13:00 – 23.4.2021 15:00

Verkossa

Tarvitsetko lisävoimia ruuhka-aikoihin tai tekijöitä erilaisiin lyhyisiin urakoihin? Sopivaa työtä kaikille -digitaalisen keikkatyöalustan kautta voit löytää työntekijän helposti. Sen lisäksi, että saat työlle tekijän, olet mukana edistämässä vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden mahdollisuuksia saada osaamiselleen käyttöä työelämässä.

Tule kuuntelemaan miten kätevästi voit palkata keikkatyöntekijän alustan kautta.

Koulutus järestetään verkossa Teamsin välityksellä pe 23.4. klo 13–15. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.4. tällä Webropol-lomakkeella.

Kouluttajina toimivat Invalidiliiton, Neuroliiton ja Lihastautiliiton asiantuntijat. Mukana myös Work Pilots Oy:n edustaja.

työelämäasiantuntija Marju Teinikivi p. 0400 813784 tai marju.teinikivi@neuroliitto.fi

Linkki alustalle: Sopivaa Työtä kaikille | Work Pilots