30.11.2021 18:00 – 30.11.2021 19:00

Verkossa← Takaisin

Tervetuloa tiistaina 30.11. klo 18–19 keskustelemaan vertaisten kanssa! Tapaamisessa vaihdetaan kuulumisia, kokemuksia ja ajatuksia mieltä askarruttavista asioista.

Voit osallistua tapaamiseen nettiyhteydellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tapaamisessa on mukana myös harnes-erikoissuunnittelija Kirsi Asula.

Ilmoittaudu mukaan verkkotapaamiseen alla olevalla lomakkeella ma 29.11. mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin (Teams-kokouslinkki).

Erikoissuunnittelija Kirsi Asula, p. 040 753 3055 tai kirsi.asula@neuroliitto.fi

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tästä pääset Neuroliiton tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.