Ajankohta

4.11.2021 18:00 – 4.11.2021 19:00

Paikka

Verkossa

Tapahtumaluokka

Verkkoluento/-tapaaminen← Takaisin

2021_voimatarinaillat_kokemustoimijat.73

Syksyn viides Voimatarinailta järjestetään torstaina 4.11.2021 klo 18–19. MS-tautia sairastava kokemustoimija Marjo Ylimäki tulee kertomaan oman tarinansa siitä, miten hän koki lapsena isänsä sairastumisen MS-tautiin, miten isä suhtautui sairauteensa sekä miten Marjo suhtautui sairastumiseensa lasten syntymien välillä. 

Kokemustarinoiden tarkoituksena on herättää ajatuksia, mielipiteitä ja tunteita. Tarinan jälkeen on mahdollisuus  keskustella joko mikrofonin tai chatin välityksellä tai voit olla vain kuuntelijana. Pohjustuksena toimii kuultu tarina ja siitä esille nousevat asiat. Illassa on mukana myös järjestösuunnittelija Maaria Lillberg.

Voit osallistua tapaamiseen internetyhteydellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Varaa osallistumista varten myös kuulokkeet, joissa on mikrofoni.

Syyskauden aikana Voimatarinailtoja järjestetään yhteensä seitsemän kappaletta, joissa jokaisessa on eri teema kertojan voimatarinan mukaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella keskiviikkoon 3.11.2021 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin (Teams-kokouslinkki).

Lisätiedot

Järjestösuunnittelija Maaria Lillberg
p. 0400 976 718
maaria.lillberg@neuroliitto.fi

Tilaisuuden järjestäjänä Neuroliitto käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tilaisuuteen liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Neuroliitto ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tästä pääset Neuroliiton tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.